Taatelikakku


Suklainen taatelikakku

250g taateleita
2 dl vettä
200 g voita

4 munaa
1 dl sokeria

3 1/2 dl mantelijauhoa
2 tl soodaa
1 dl kaakaonibsejä jauhettuna/ o,5 dl kaakaota ja 50 g tummaa suklaata(sulata taateleihin)

Kiehauta taatelit pehmeiksi vedessä. Ota pois levyltä ja sulata siihen voi (ja suklaa).
Vaahdota munat ja sokeri, lisää jauhot sekoitettuna ja taateliseos munavaahtoon.
Kaada hyvin jauhotettuun kahteen (2)rengasvuokaan, jätä reilusti kohoamisvaraa!!!
Paista 40-50 minuuttia 175 asteessa. Anna jäähtyä ja kumoa. Irrottele tarvittaessa varovasti reunoista, kakku tarttuu helposti vuokaan.

 

Toinen versio kaurajauhoilla ja suklaalla

250g taateleita
2 dl vettä
100g tummaa suklaata 

200 g voita


4 munaa
1 dl sokeria 
3 dl kaurajauhoja 
1 dl maissi/perunajauhoja  

2 tl soodaa

2 dl piimää tms

2 dl piimää, johon sekoitetaan 2 tl soodaa

Yksi kommentti artikkeliin ”Taatelikakku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s